Dit jaar bestaat opvang 't Hemelrijk 15 jaar! Dat wordt op zaterdag 4 juni groots gevierd met een gezellige open dag. Van 11 tot 16 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de opvang.

't Hemelrijk vangt veel gewonde en zieke wilde dieren op. Ook verblijven er elk voorjaar vele jonge moederloze dieren, zoals steenmarters, roofvogels, eendekuikens etc. Op de open dag is het mogelijk deze dieren te bekijken en uitleg te krijgen over het werk dat de opvang doet om ze weer in het wild uit te kunnen zetten.

Daarnaast verblijven er het hele jaar door huisdieren waar afstand van is gedaan in de opvang. Het gaat dan om allerlei soorten vogels, knaagdieren en konijnen. Veel van deze dieren zoeken nog een goed nieuw thuis! Ook hobbydieren zoals geiten en pluimvee worden liefdevol opgevangen. Al deze dieren kunnen tijdens de open dag bekeken worden.

Er zal gezorgd woden voor iets te drinken en een plakje cake. Voor kinderen wordt er een speurtocht door de opvang uitgezet.

Bereikbaarheid:

De opvang ligt aan de Oude Adorperweg 8 te Groningen. Dit is vlakbij de N361/Winsumerweg. Het is mogelijk nabij de opvang te parkeren. Tegenover de opvang ligt ook een bushalte, deze is vanaf station Groningen te bereiken via de lijn 65, uitstappen halte Klein Klooster. Deze bussen vertrekken op zaterdag elk uur om ..:05 uur vanaf het station.

Voor meer informatie over opvang en open dag zie www.vogel-egelopvang.nl