Oneto, niet de grootste wel de gezelligste.

Dat is de slogan waar de grote kleindierententoonstelling in Enschede elk jaar reclame mee maakt. Ik mocht vorig jaar voor het eerst mee helpen met de organisatie en ik moet zeggen er is geen woord teveel over gezegd. De tentoonstelling is niet zo groot als bijv. de Kleindierexpo en de Noordshow, maar ik heb vorig jaar er een paar ontzettend gezellige dagen gehad. Ik kan het iedereen aanraden daar eens te kijken.

We hebben denk ik een heel aantrekkelijk prijzen schema, met ereprijzen en predikaatgeld, opgezet. Er is voor de jeugdleden een apparte jeugshow, met een heel aantrekkelijk inschrijftarrief. Mocht het zo zijn dat door de vogelpest de show geen doorgang kan vinden krijgt iedere inzender het volledige inschrijfgeld retour.

Als je instuurt op de tentoonstelling is er ook de mogelijkheid om andere dieren te koop te zetten. Deze worden niet gekeurd, maar komen wel in tentoonstellingskooien te zitten in een apparte verkoopklasse.

Het vraagprogramma staat op internet: http://www.oneto.nl

De inschrijving sluit komende maandag, dan moet het echt bij ons binnen zijn. Je kan ook online inschrijven ( http://www.oneto.nl ), zowel voor de tentoonstelling als voor de verkoop.

De uitslag van de keuring proberen we zo spoedig mogelijk op onze website te plaatsen, zodat ook degenen niet niet dicht bij Enschede wonen, al vrij flot van de uitslag op de hoogte kunnen zijn.

Ik hoop dat er nog enkele fokkers zijn die de gezelligheid in Enschede mee willen beleven.

Groeten,

Johan