Van de buren kreeg ik een net geschoten fazant.
Graag tips voor het plukken en schoonmaken.
Recepten heb ik al
Hans
Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.
Naar overzicht van alle forumsNee hoor, volgens een oud recept hang je de fazant aan z'n staart op. Ongeplukt en ook niet van binnen schoongemaakt. Als het beestje van z'n staartveer valt is ie klaar om gegeten te worden. Plukken en ingewanden, longen en zo er uit halen en dan in de pan. Beste is er wat spek omheen te wikkelen, larderen, anders is het vlees wel erg droog. Voor fazanten die je bij de poelier koopt gelden andere regels, vraag hem om raad. Mijn aanbeveling geldt aleen voor zelf geschoten fazanten. Onze buurman jaagt veel en zo nu en dan heeft hij een vogeltje te veel. Patrijzen kan je ook op deze manier behandelen. We wachten nu nog op een wild zwijn, maar dat is een ander verhaal.
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?